top of page

Burn-out behandeling

Een burn-out behandeling van Brain-Fit zorgt ervoor dat je hersenen weer compleet in balans komen. Dit doen wij door middel van neurofeedback training en PNEI. Deze methodieken zorgen ervoor dat je brein optimaler kan functioneren. Je ervaart weer rust, focus, plezier en vitaliteit.

 

Hierbij geniet je van ruime persoonlijke aandacht en gecertificeerde therapeuten met vele jaren ervaring. Wij zorgen er graag voor dat je weer compleet in balans bent.

Persoonlijke burn-out behandeling

  • Combinatie van NFB + PNEI

  • Ruime persoonlijke aandacht

  • Levenservaring en ervaringsdeskundigen

  • 13 jaar ervaring met neurofeedback

  • Gecertificeerde therapeuten

  • De behandeling wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering

Wij zorgen er voor dat je brein weer in evenwicht is. Neem voor meer informatie contact met ons op. Daarnaast kun je ook altijd een afspraak maken voor een proefsessie op onze locaties in Amstelveen/Amsterdam-Buitenveldert of Hillegom.

Burn-out behandelen met neurofeedback

Onze burn-out behandeling middels neurofeedback en PNEI zorgt ervoor dat je beter kunt loslaten. Wanneer je een burn-out hebt voel jij je opgebrand en je hebt geen motivatie of energie meer voor de alledaagse zaken.

 

Je voelt je niet alleen psychisch uitgeput, maar je hebt ook emotionele en lichamelijke klachten. Hierdoor ben je niet meer in staat om te functioneren. Zowel in je privéleven als in je zakelijke werk.

Gericht op veerkracht en flexibiliteit

Doorgaans is de behandeling van een burn-out gericht op het verhelpen, oplossen en genezen. Hierbij wordt niet gekeken naar de oorzaak van het probleem. Mensen moeten iets doen om ervoor te zorgen dat de klachten verminderen. Daardoor wordt de motor van wilskracht ingeschakeld om de burn-out op te lossen.

 

Wij van Brain-Fit pakken dit anders aan. Onze aanpak is er op gericht om flexibiliteit en de veerkracht van de hersenen te verbeteren. Op deze manier kun je makkelijker loslaten.

Beter slapen, minder stress en minder angst

Doordat je beter los kunt laten, voel jij je veel beter. Zo kun je beter slapen, ervaar je minder stress en ben je minder angstig. Ook maak je je minder zorgen. Voorgaande punten openen de weg naar het herstel van een burn-out.

 

Daarnaast draagt deze werkwijze ook bij aan het voorkomen dat je in de toekomst opgebrand raakt.

 

Veilige en wetenschappelijk onderbouwde methodes

Neurofeedback en PNEI zijn beide veilige en wetenschappelijk onderbouwde methodes. Neurofeedback laat je centrale zenuwstelsel optimaal functioneren. PNEI kijkt naar hoe het centrale zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het immuunsysteem met elkaar communiceren.

 

Neurofeedback en Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie (PNEI)

De combinatie van neurofeedback en Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie (PNEI) speelt een grote rol bij een burn-out behandeling. Deze complementaire behandeling zorgt ervoor dat het centrale zenuwstelsel weer goed functioneert.

 

Bovendien wordt de hormoonregeling beter afgesteld. Dankzij deze behandeling hebben we al veel mensen geholpen met het herstellen van een burn-out.

Meer weten over onze burn-out behandeling?


Wil je meer weten over wat onze burn-out behandeling voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ook een afspraak maken voor een gratis proefsessie. Gedurende dit gesprek leggen we je uit wat onze methode voor jou kan betekenen.


Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

bottom of page