Ervaring cliënten

FvB, 38 jaar, ondernemer

Ik merkte dat ik de laatste tijd minder creatief was, ‘s avonds doodmoe en kribbig tegen vrouw en kind. Een kennis zette mij op het spoor van Brain-Fit. De wijze waarop Michel mij benaderde en de sfeer bij Brain-Fit spraken mij direct aan. Wij zijn intensief gaan trainen met 2-3 sessies per dag. Na de eerste week voelde ik al duidelijk een verbetering, meer rust en meer energie. Ook mijn vrouw zag dat ik weer beter in mijn vel zat. Na 23 sessies voel ik mij weer helemaal de oude. Ik zit weer boordevol nieuwe plannen, wordt uitgerust wakker, energie genoeg om ‘s avonds weer te sporten en kan werk en privé nu weer goed scheiden. Het was de tijd en investering dubbel en dwars waard.

JV, 51 jaar, financieel directeur

Op mijn werk kostte het mij steeds meer moeite om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Ik verzandde in details en voelde de energie uit mij weggezogen worden. In MT vergaderingen werd mijn houding star en was mijn inbreng ondermaats. Ik bengelde op de rand van een burn-out. Ik kreeg van mijn werkgever gelegenheid om kennis te maken met de methodiek van Brain-Fit. Door de trainingen ben ik weer in staat om met een open vizier naar zaken te kijken. Ik kan beter grenzen stellen voor mijzelf en sta weer open voor nieuwe dingen. Door mijn ‘nieuwe’ houding is de samenwerking en sfeer binnen het MT aanzienlijk verbeterd. Ik kan gelukkig weer genieten!

AS, 39 jaar, commercieel directeur

Na de geboorte van mijn dochter, 1 jaar geleden, ben ik al snel weer aan het werk gegaan. Mijn werk betekent veel voor mij en geeft mij energie. Na een half jaar voelde ik dat ik de verdeling  tussen partner, kind en werk niet meer goed in de hand had. Dit gaf mij een zeer onrustig gevoel en maakte dat ik ging twijfelen; ben ik wel een leuke partner, goede moeder en een insprirende manager voor mijn team? Ik kreeg de vragen niet goed beantwoord. Een vriendin had mij weleens op Neurofeedback gewezen en nadat ik Google had geraadpleegd kwam ik terecht bij Brain-Fit. Ik vond de sessies heerlijk ontspannend. De oprechte belangstelling en het begeleiden naar het vinden van de juiste balans door Anita en Michel heb ik als zeer prettig ervaren. Zonder oordeel en altijd oplossingsgericht. Ik heb inmiddels weer de rust en balans teruggevonden. Ik kan op mijn werk weer productief, creatief en inspirerend zijn zonder dat mijn gedachten bij thuis zijn. Maar als ik thuis ben dan ben ik er ook vol voor mijn man en onze heerlijke dochter. Ik ben blij dat Brain-Fit in deze fase op mijn pad is gekomen.