Gezond & Vitaal

Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken (definitie Wereld Gezondheidsorganisatie). Gezondheid betekent dat het lichaam zichzelf kan herstellen door middel van de juiste voeding, de juiste beweging en de juiste mentale balans. Mentale-, emotionele- en fysieke klachten duiden op een verstoord evenwicht. De belasting (draaglast) is groter dan de belastbaarheid (draagkracht).

De vitaliteit van geest en lichaam wordt in belangrijke mate bepaald door een natuurlijk evenwicht van de hersenen. Zijn de hersenen uit balans? Dan ontstaan er vaak emotionele-, mentale- en lichamelijke klachten. Door het herstellen van deze disbalans voel je je weer gezond, vitaal en alert. Wie wil er nou niet graag de optimale versie van zichzelf zijn?

Om je mentale gezondheid te verbeteren gebruiken wij de complementaire methodieken:

  • NeurOptimal® neurofeedback training
  • Neuro-Brain Balance test (Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie – PNEI)

Wij ondersteunen iedereen die op zoek is naar een betere geestelijke en lichamelijke gezondheid, meer vitaliteit en levensvreugde.

De sessies ‘Gezond & Vitaal’ worden door de meeste zorgeverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier voor een gratis proefsessie/informatiegesprek.