ADD behandeling via Neurofeedback

Volwassenen en kinderen met ADD hebben veelal last van flinke concentratiestoornissen door een onbalans in de hersenen. De aandacht vasthouden is lastig, op school of op het werk, en hierdoor lijkt het voor de buitenwereld al snel chaotisch of juist erg dromerig. Daarnaast kunnen andere moeilijkheden voorkomen, zoals problemen met slapen of emotionele wisselingen.
Neurofeedback is een effectieve ADD behandeling. De krachtige breintraining zorgt voor het juiste evenwicht en klachten zullen sterk verminderen. Brain-Fit is het instituut voor ADD neurofeedback training.

ADD behandeling volwassenen en kinderen

Brain-Fit is gespecialiseerd in ADD behandelingen bij kinderen en volwassenen. Iedere sessie zal afgestemd worden op de doelgroep. Tijdens de Neurofeedback behandeling zal de cliënt plaatsnemen in een comfortabele fauteuil en wordt er bijvoorbeeld een film naar wens bekeken. Zodra de sensoren op het hoofd instabiele hersengolven registreren, zal de film voor even pauzeren, een fractie van een seconde. De hersenen registreren dit en gaan op zoek naar een stabieler patroon. Een ADD neurofeedback sessie zal 1 uur in beslag nemen. Na 10 sessies wordt er een tussentijdse evaluatie gehouden.

Bij Brain-Fit bieden wij een gratis ADD behandeling aan als proefsessie. Tijdens de proefsessie krijg je de gelegenheid kennis te maken met neurofeedback en onze manier van werken. De proefsessie en intake zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

ADD behandeling Leiden, Amsterdam

Brain-Fit is het instituut voor gespecialiseerde ADD behandelingen middels Neurofeedback therapie. Cliënten uit de gehele Randstad zijn welkom. Bezoekers uit Leiden en Amsterdam kunnen onze locaties eenvoudig bereiken via het openbaar vervoer. Het vervoer van- en naar het treinstation van Hillegom wordt kosteloos door Brain-Fit geregeld. Beide locaties hebben tevens voldoende, gratis, parkeerruimte.