Neurofeedback behandeling

Een effectieve training, gericht op de hersenen. Dat is een Neurofeedback behandeling, kort omschreven. Met behulp van sensoren op het hoofd wordt de hersenactiviteit gemeten. Wordt er een instabiel patroon waargenomen? Dan leren we het brein een nieuwe balans te zoeken.
Op die manier leert het brein optimaal functioneren. Klachten zoals futloosheid, concentratieproblemen, stress en depressie zullen afnemen. Je zult meer vitaliteit ervaren, beter presteren en het beste uit jezelf halen.

Specialist Neurofeedback

Brain-Fit is het Neurofeedback instituut in de Bollenstreek en regio Amsterdam en ontvangt cliënten uit zowel Noord-Holland, als Zuid-Holland.
De locaties zijn centraal gelegen en bieden voldoende gratis parkeerruimte. Tevens zijn zij toegankelijk via openbaar vervoer. Het vervoer van- en naar het treinstation van Hillegom wordt door Brain-Fit geregeld. Brain-Fit is gecertificeerd en gespecialiseerd. Brain-Fit biedt twee stromingen:

  • Gezond en Vitaal
    Speciaal voor kinderen en volwassen. Bijvoorbeeld gericht op  Neurofeedback bij ADHD, Dyslexie, PDD-NOS. ADD, migraine, slaapproblemen, burn-out of depressie
  • Daadkrachtig en Vitaal
    Gericht op volwassenen die hun persoonlijke competenties en kracht willen optimaliseren. Deze Neurofeedback behandeling wordt gegeven in combinatie met PNEI en Coaching en is zeer geschikt voor teamleiders, managers of topsporters.

We inventariseren graag je wensen en doelen en de eerste intake en proefsessie zijn altijd gratis. Op die manier krijg je inzicht in de mogelijkheden van de neurofeedback behandeling. Heb je interesse? Maak dan een afspraak voor een gratis proefsessie.