Neurofeedback Den Haag

Ben je op zoek naar een neurofeedback instituut nabij Den Haag? Brain-Fit is een gespecialiseerd neurofeedback instituut in de omgeving van Den Haag. Brain-Fit is gevestigd in Hillegom en Amstelveen/Amsterdam. De portfolio van Brain-Fit bestaat uit twee verschillende neurofeedback programma’s (Gezond & Vitaal en Daadkrachtig & Vitaal) die zorgen voor positieve effecten zoals een fitter gevoel, meer rust in je hoofd, betere omgang met stress en verhoogde concentratie. De locaties zijn eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Kom je met de trein naar Hillegom? Dan brengen- en halen we je naar- en van het treinstation in Hillegom.

Neurotherapie Den Haag

Voor neurotherapie nabij Den Haag kan je bij ons terecht. Wij werken met de geavanceerde NeurOptimal® software. NeurOptimal® is in essentie: fitness voor je brein. Het zorgt ervoor dat de hersenen efficiënter en effectiever gaan werken. De ervaring van mensen die een aantal sessies achter de rug hebben,  is dat ze zich kalmer en meer gefocust voelen. Daarnaast kunnen ze sneller en efficiënter werken en ervaren ze significant minder fysieke problemen. Ook voelen ze zich lekkerder in hun vel, hebben ze meer vertrouwen en ervaren ze meer voldoening.

Gratis proefsessie

Wil je een gratis proefsessie neurotherapie nabij Den Haag? Bij Brain-Fit bieden we een gratis proefsessie aan. De proefsessie bestaat uit een intakegesprek waarbij wordt besproken wat je wil bereiken met neurotherapie. Vervolgens doen we een korte sessie en bespreken we de kosten. Ook kijken we of er een vergoeding via je zorgverzekering mogelijk is. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Het dient vooral om je de mogelijkheden van neurofeedback te laten inzien.