Neurofeedback Haarlem

Voor neurofeedback nabij Haarlem bent u bij Brain-Fit in vertrouwde handen.
Onze locaties bevinden zich op 15 minuten rijafstand van Haarlem. U kunt kiezen tussen Hillegom of Amstelveen/Amsterdam. Wij bieden effectieve neurofeedback trainingen voor volwassenen en kinderen. Maak kennis met onze ervaren en geschoolde trainers en ervaar een gratis trainingssessie. Komt u met de trein? Geen probleem, wij halen en brengen u van en naar station Hillegom.

Neurofeedback training Haarlem, balans in de hersenen

De stap naar onze praktijk voor neurofeedback training nabij Haarlem is voor velen een eindpunt in hun zoektocht. Wellicht heeft u zelf al geruime tijd last van moeheid, angst of is er sprake van een burn-out. Heeft uw zoon of dochter moeite om te functioneren op school? Misschien is er sprake van een diagnose zoals dyslexie, PDD-NOS of bent u op zoek naar een alternatief voor de ADHD medicijnen.

Bij verscheidene klachten kan het evenwicht binnen de hersenen verstoord zijn waardoor deze niet optimaal functioneren. Door middel van de neurofeedback trainingsmethode wordt de hersenactiviteit weer in balans gebracht en zullen de klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Brain-Fit, de praktijk voor neurofeedback nabij  Haarlem is een betrouwbare specialist.

De praktijk voor neurofeedback bij kinderen

Ook voor neurofeedback bij kinderen uit Haarlem en omgeving is Brain-Fit de specialist.
De behandelingen vinden plaats in een rustige, vertrouwde omgeving. Vanuit een comfortabele stoel kan er geluisterd worden naar muziek of een leuke film gekeken worden.
Sensoren op het hoofd meten ondertussen de hersengolven en door een geavanceerd computerprogramma worden de metingen beoordeeld. Blijkt er sprake te zijn van een instabiele activiteit, dan krijgen de hersenen feedback. De film of muziek stopt een fractie van een seconde, de hersenen reorganiseren zich en gaan op zoek naar meer evenwicht.

Voor een training neurofeedback bij kinderen of volwassenen kunt u een (gedeeltelijke) vergoeding verwachten vanuit uw zorgverzekering, indien u aanvullend verzekerd bent.
Wilt u meer informatie over neurofeedback nabij Haarlem? Klik hier voor een gratis proefsessie/informatiegesprek