Neurofeedback Hoofddorp, regio Haarlemmermeer

Steeds meer mensen, zowel jong als oud, hebben te maken met diverse mentale en fysieke klachten.
Kinderen die concentratieproblemen vertonen op school, volwassenen die stress op het werk ervaren en moeite hebben om optimaal te presteren. Dergelijke lichamelijke en mentale ongemakken hebben een negatieve invloed op het welbevinden. Neurofeedback nabij Hoofddorp helpt het energiepeil te verbeteren en klachten te verminderen.

Bent u woonachtig in de Haarlemmermeer en zoekende naar Neurofeedback bij Hoofddorp? Dan ben je bij Brain-Fit aan het juiste adres. Brain-Fit is het neurofeedback instituut voor de regio Haarlemmermeer. De locaties bevinden zich in Hillegom en Amstelveen/Amsterdam en zijn eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Kom je met de trein? Wij halen en brengen je van en naar station Hillegom.

Het brein in balans met neurofeedback therapie

Het brein of de hersenen geven het lichaam de prikkels om op een correcte manier te functioneren. Zo weet je lichaam bijvoorbeeld wanneer je tot rust mag komen of wanneer de alertheid en concentratie dient toe te nemen. Soms vertoont het brein onregelmatigheden waardoor o.a. het slaap/waakritme verstoord raakt. Neurofeedback is een methode om eventuele onregelmatigheden in het brein op te sporen en te corrigeren. De trainingsessies zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Neurofeedback Haarlemmermeer, gratis proefsessie

Een neurofeedback training bij Brain-Fit begint altijd met een gratis informatiegesprek en proefsessie.
Hierbij wordt er een inventarisatie gemaakt en kun je aangeven wat je klachten zijn en wat je wilt bereiken. We bespreken de kosten en de vergoedingsmogelijkheden vanuit de zorgverzekering. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee.
Ervaar de positieve invloeden van neurofeedback, voor jezelf of je kind.
Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis neurofeedback proefsessie.