Neurofeedback Noord-Holland

Het menselijk brein werkt dag en nacht. Metingen van de hersenactiviteit laten niet bij iedereen een evenwichtig beeld zien. Kinderen en volwassenen met bijv. ADD of ADHD vertonen verstoringen in de hersenactiviteit. Deze kunnen concentratieproblemen, vermoeidheid en vele andere fysieke of mentale klachten veroorzaken. Door middel van Neurofeedback training worden verstoringen gereguleerd en zullen de klachten afnemen. Voor Neurofeedback te Noord-Holland kun je terecht bij Brain-Fit te Amstelveen/Amsterdam en Hillegom. De gecertificeerde praktijk biedt je een complete aanpak voor Neurofeedback therapie. De praktijk is eenvoudig te bereiken. Kom je met de trein? Dan haalt en brengt Brain-Fit je van en naar station Hillegom.

Praktijk Neurofeedback therapie

Voor Neurofeedback in Noord-Holland zijn verschillende praktijken. Toch boekt de ene praktijk een beter resultaat dan de andere. Brain-Fit biedt een unieke en krachtige breintraining en heeft ruime ervaring. Door de slimme combinatie van neurofeedback en PNEI worden alle facetten aangepakt. PNEI staat voor Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie en richt zich vooral op de communicatie in het zenuwstelsel, hormoonstelsel en het immuunsysteem.

Middels een speciale test wordt inzicht verkregen in de werking van de neurotransmitters. Neurotransmitters zijn kortweg chemische stofjes die een boodschap bevatten. Ze geven bijvoorbeeld aan wanneer je moet gaan slapen of eten maar zijn ook van invloed op je motivatie of denkprocessen. Er zijn vele soorten neurotransmitters met elk een eigen functie. Als er sprake is van een verstoorde balans kunnen er gezondheidsklachten ontstaan.
De methodieken PNEI en Neurofeedback vullen elkaar zeer goed aan en helpen het brein weer in evenwicht te komen.

Vergoeding neurofeedback training bij Brain-Fit

Wil je meer weten over een behandeling voor jezelf of zoon/dochter en heb je interesse in een training Neurofeedback in Noord-Holland?* Dan nodigen wij je graag uit voor een gratis Neurofeedback proefsessie. Tijdens het vrijblijvende intake- gesprek krijg je inzicht in de mogelijkheden van Neurofeedback training en/of PNEI.
Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering? Wellicht kom je dan in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Wens je in contact te komen met Brain-Fit? Je kunt ons bereiken via nummer 0252 533115 of vul ons contactformulier in.

* Neurofeedback Noord-Holland omvat de volgende woonplaatsen: Nieuw Vennep, Hoofddorp, Heemstede, Haarlem, Zandvoort, Bennebroek, Bloemendaal, Aerdenhout, Santpoort, Badhoevedorp. Amsterdam, Aalsmeer.
Ook als je woonplaats niet in deze lijst voorkomt ben je van harte welkom bij Brain-Fit.