Neurofeedback therapie

Het menselijk brein is verantwoordelijk voor het algehele  functioneren. Soms is het brein in disbalans en kunnen er klachten optreden. Neurofeedback therapie is een effectieve manier om het brein te trainen. Door het creëren van een betere balans zullen klachten verdwijnen en zal er meer harmonie plaatsvinden. Rust in het hoofd, een verbetering van de concentratie en meer vitaliteit.

Brain-Fit is het instituut met locaties in Amstelveen/Amsterdam en Hillegom, gespecialiseerd in Neurotherapie voor volwassenen en kinderen. De locaties bieden voldoende parkeerruimte (gratis) en tevens goed bereikbaar met bus of trein. Je wordt gehaald en gebracht van station Hillegom.

Neurofeedback therapie bij ADD of ADHD

Kinderen en volwassenen met een ADD of ADHD diagnose kunnen vele lichamelijke en geestelijk klachten ervaren. Neurotherapie leert de hersenen beter te schakelen tussen rust en activiteit.
Een Neurofeedback sessie vindt altijd plaatst in een rustige omgeving en zal ongeveer 1 uur in beslag nemen. Tijdens een sessie wordt de hersenactiviteit gemeten en gereguleerd. Lees meer over een neurofeedback trainingssessie.

Toepassingen Neurotherapie

Neurofeedback therapie heeft niet alleen een positieve uitwerking bij ADD en ADHD. Ook cliënten met stress, migraine en geestelijke- of lichamelijke onrust reageren positief op de trainingen. Lees meer over de effecten van Neurofeedback therapie.

Gratis proefsessie Neurotherapie

Maak een afspraak en kom langs voor een gratis informatiegesprek en proefsessie. Je kunt aangeven welke redenen je hebt om de training te volgen en samen kijken we naar de mogelijkheden. Het informatiegesprek en de proefsessie zijn geheel vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie.