Neurofeedback Zuid-Holland

Brain-Fit, het instituut voor Neurofeedback in Zuid-Holland, biedt een krachtige training voor het brein met maximale effecten. Door de unieke combinatie van PNEI en Neurofeedback worden diverse lichamelijke en geestelijke klachten aangepakt. De neurofeedback trainingen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Meer informatie over de werking van Neurofeedback.

Brain-Fit, gecertificeerd instituut

Brain-Fit, met locaties in Hillegom en Amstelveen/Amsterdam, is de gecertificeerde specialist voor Neurofeedback trainingen en ontvangt cliënten uit de regio Zuid-Holland* en omstreken. Het instituut biedt gratis parkeerruimte en is ook via het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er is een gratis service voor het halen en brengen van en naar het treinstation van Hillegom.
De trainingen hebben een positieve uitwerking bij diverse klachten op mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied, o.a. bij leer- en gedragsstoornissen. Meer informatie over toepassingen en klachten.

Gratis Proefsessie

Neurofeedback helpt het brein te leren flexibel te schakelen tussen rust en activiteit. Wanneer het brein dit niet kan, kun je te maken krijgen met fysieke of mentale klachten. Na meerdere training sessies zul je het resultaat ervaren. Je voelt je gezonder, slaapt beter en bent in staat betere prestaties neer te zetten. Meer informatie over de effecten van Neurofeedback therapie.

Brain-Fit geeft je de mogelijkheid om gratis kennis te maken met Neurofeedback. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefsessie. Neurofeedback helpt je het beste uit jezelf te halen.

*Brain-Fit biedt Neurofeedback in Zuid-Holland o.a. voor inwoners van de volgende plaatsen:
Leiden, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Lisse, Katwijk, Wassenaar, Noordwijkerhout, Voorhout, Teylingen en Hillegom.
Valt uw woonplaats buiten de regio? Geen probleem, u bent van harte welkom bij Brain-fit.