Over Brain-Fit

Met veel passie en toewijding helpen wij je bij het verbeteren van je mentale fitheid, persoonlijke groei en professionele effectiviteit. Als begeleider in jouw veranderingsreis geven wij ruime persoonlijke aandacht, denken wij oplossingsgericht mee en willen wij jou van deze transformatie laten genieten. Wij stellen ons graag even aan je voor.

Michel Warmerdam
Tijdens mijn studie had ik een warme belangstelling voor de vakken psychologie en sociologie.  Wat bepaalt het gedrag van de individuele mens of een groep mensen? Welke motieven, emoties en gedachten spelen daarbij een rol? In mijn managementfuncties bij (middel)grote ondernemingen stond voor mij de mens altijd centraal. Hoe laat je ieder tot zijn recht komen en hoe smeed je een een hecht team. De schok was groot toen ik zelf geconfronteerd werd met een burn-out. Op zoek naar herstel kwam ik in aanraking met neurofeedback. Onder de indruk van mijn persoonlijke ervaringen met en de mogelijkheden van deze effectieve trainingsmethode ben ik mij hierin verder gaan verdiepen. Met grote interesse en plezier heb ik vervolgens de benodigde opleidingen gevolgd.  In mei 2007 was ik klaar voor de grote ommezwaai, maar tevens de mooiste stap, in mijn carriere en zijn wij gestart met Brain-Fit. Het geeft mij elke dag veel voldoening om mijn cliënten te mogen begeleiden en mijn kennis en ervaring te kunnen delen om jullie zo te helpen de optimale versie van jezelf te zijn. Ik ben gecertificeerd neurofeedbacktrainer  en gecertificeerd PNEI therapeut, heb de studie natuurgeneeskunde gevolgd en tevens een opleiding coaching afgerond.

Anita Warmerdam-van Rijn
Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de dienstverlening heb ik een bewuste keuze gemaakt om fulltime moeder te zijn voor onze vier kinderen. In deze periode heb ik mijn fascinatie voor de samenwerking tussen brein en lichaam kunnen verdiepen. Met veel plezier heb ik diverse opleidingen gevolgd met het doel om mensen te begeleiden naar een betere mentale en lichamelijke gezondheid. Vanuit mijn persoonlijke belangstelling voor mensen vind ik het een voorrecht om mijn cliënten, jong en oud, enige tijd op hun levensweg te vergezellen, en met onze verschillende disciplines te ondersteunen. Het meemaken van de mooie veranderingen op die weg geeft mij telkens grote voldoening. Ik ben gecertificeerd neurofeedbacktrainer, gecertificeerd PNEI therapeut en heb de studie natuurgeneeskunde gevolgd.

Door onze jaarlijkse bij- en nascholing blijven wij recente ontwikkelingen op ons vakgebied volgen.

Brain-Fit is aangesloten bij: