top of page
Neurofeedbackheader.png

Neurofeedback Amstelveen

 

Het menselijk brein werkt dag en nacht. Metingen van de hersenactiviteit laten niet bij iedereen een evenwichtig beeld zien. Kinderen en volwassenen met ADD of ADHD vertonen verstoringen in de hersenactiviteit. Deze turbulentie in het brein kunnen concentratieproblemen, vermoeidheid en vele andere fysieke of mentale klachten veroorzaken.

Door middel van Neurofeedback training worden verstoringen gereguleerd en zullen de klachten afnemen. Voor Neurofeedback te Amstelveen kun je terecht bij Brain-Fit. De gecertificeerde praktijk biedt je een complete aanpak voor Neurofeedback therapie. De praktijk is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Nest -Laan van Kronenburg 14 en heeft gratis parkeergelegenheid.
 

Praktijk Neurofeedback therapie
 

Voor Neurofeedback in Amstelveen zijn verschillende praktijken. Toch boekt de ene praktijk een beter resultaat dan de andere. Brain-Fit biedt een unieke en krachtige breintraining en heeft ruime ervaring.

Door de slimme combinatie van neurofeedback en PNEI worden alle facetten aangepakt. PNEI staat voor Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie en richt zich vooral op de communicatie in het zenuwstelsel, hormoonstelsel en het immuunsysteem.

aaron-burden-133359-unsplash.jpg
DSC_6468.jpg

Middels een speciale test (Neuro4-profiel) wordt inzicht verkregen in de werking van de neurotransmitters. Neurotransmitters zijn de overdrachtsstofjes waarmee hersencellen met elkaar communiceren. Systemen zoals hormoonproductie, immuunsysteem, geheugen, stressregulatie, concentratie en focus hebben deze stofjes nodig om goed te functioneren. Neurotransmitters kan je zien als de brandstof voor je hersencellen. Er zijn vele soorten neurotransmitters met elk een eigen functie. Als er sprake is van een verstoorde balans kunnen er gezondheidsklachten ontstaan.

 

De methodieken PNEI en Neurofeedback vullen elkaar zeer goed aan en helpen het brein weer in evenwicht te komen.

 

Behoor jij tot deze groep? 

Wanneer je brein uit evenwicht is, uit zich dat in klachten als:

Neurofeedback training bij stress, slecht slapen, burn-out, angst, hoofdpijn, oververmoeid, geheugenproblemen, psychosomatische klachten, dwangmatig gedrag, overprikkeld zijn, add, adhd, down voelen, depressief gevoel, minderwaardig voelen, slecht zelfbeeld, overmand door emoties, verslavend gedrag
InnerGame.png

Vergoeding neurofeedback training bij Brain-Fit

Wil je meer weten over neurofeedback training voor je zoon of dochter, of wil je weten wat een training Neurofeedback in Amstelveen voor jezelf kan betekenen?

 

Dan nodigen wij je graag uit voor een intake & verkorte sessie. Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de mogelijkheden van Neurofeedback training en PNEI.
 

Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering? Wellicht kom je dan in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Wens je in contact te komen met Brain-Fit? Je kunt ons bereiken via nummer 0252 533115 of vul ons contactformulier in.
 

DSC_6483.jpg

Wil je weten wat Brain-Fit voor jou kan betekenen?

Ben jij geïnteresseerd in Neurofeedback training en woon je in Amstelveen of omgeving? Neem dan contact met ons op voor een intake & verkorte sessie. 

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
bottom of page