Neurofeedback training Amsterdam: voel je weer in balans

 

Ervaar jij stress, slaapproblemen of een slaapstoornis? Of kamp je met emotionele, mentale en/of lichamelijke klachten? Dit soort klachten kunnen jouw dagelijks functioneren verstoren. Bovendien kun je het gevoel krijgen dat je uit balans bent. Dat wil zeggen: je hersenen zijn uit balans. Komt dit bekend voor? Onze neurofeedback training in Amsterdam helpt jou om je weer in balans te voelen. 

Wat is neurofeedback?

NeurOptimal® neurofeedback is een veilige en wetenschappelijk onderbouwde methode die je centrale zenuwstelsel optimaal laat functioneren. Is er instabiliteit in het brein, dan ontstaan er klachten.

 

Je hersenen hebben een natuurlijk zelflerend vermogen. Neurofeedback in Amsterdam is een moderne technologie die dit leerproces op een onbewust niveau tot stand brengt

Neurofeedback training

Neurofeedback training spoort plotseling optredende instabiliteit in de hersenactiviteit op. Door een korte onderbreking in geluid informeert het de hersenen. Je brein wordt daardoor wakker geschud. De hersenen worden ‘bewust’ gemaakt van de activiteit waar ze mee bezig waren en je stelt ze in staat een andere weg te kiezen. Dit gebeurt telkens opnieuw, totdat je brein zichzelf optimaal heeft gecorrigeerd. Je klachten verminderen of zijn zelfs verholpen

Behoor jij tot deze groep? 

Wanneer je brein uit evenwicht is, uit zich dat in klachten als:

Wij plaatsen vijf sensoren op je hoofd. Jij luistert naar muziek of kijkt een film. Je hoeft verder niets te doen. De sensoren meten je hersenactiviteit tijdens de neurofeedback training.

 

De NeurOptimal® software analyseert en registreert het moment dat er instabiliteit optreedt. Het geluid wordt dan kort onderbroken. Dit is het leermoment voor het brein.

 

De unieke software laat je brein zien hoe het zich kan corrigeren en aanpassen. Hierdoor verbetert de veerkracht en flexibiliteit van je brein.

Hoe werkt neurofeedback in Amsterdam?

Neurofeedback voor slaapproblemen

Woon je in Amsterdam of omgeving en ondervind je slaapproblemen? Neurofeedback voor slaapproblemen is de oplossing. Onze neurofeedback behandeling helpt je om te kunnen communiceren met je hersenen. Na de therapie voel jij je weer in balans. Neem contact met ons op en vraag een gratis proefsessie aan

 

Neurofeedback kosten

Een proefsessie is geheel kosteloos. Een neurofeedback behandeling van ongeveer 60 minuten, inclusief PNEI-test en leefstijladvies, kost 95 euro.

 

Kom in contact met ons en maak een afspraak via info@brain-fit.nl of bel ons op 0252 533115.

Voordelen van Brain-Fit

  • Combinatie Neurofeedback en Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie (PNEI) 

  • Ruime, persoonlijke aandacht voor onze cliënten

  • Levenservaring en ervaringsdeskundigen

  • Mogelijkheid tot duo-trainingen in onze praktijk in Hillegom (kind+kind of ouder+kind)

  • 13 jaar ervaring met Neurofeedback

  • Gecertificeerde therapeuten

  • Vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je weten wat Brain-Fit voor jou kan betekenen?

Ben jij geïnteresseerd in Neurofeedback training en woon je in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek/proefsessie. 

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel