top of page
Neurofeedbackheader.png

Neurofeedback Haarlem

 

Voor neurofeedback nabij Haarlem bent u bij Brain-Fit in vertrouwde handen.
U kunt kiezen tussen ons trainingscentrum in Hillegom, op slechts 15 minuten rijafstand van Haarlem. Of, als dit voor uw werk beter uitkomt, kunt u gebruik maken van onze locatie in Amstelveen/Amsterdam-Buitenveldert. Beide met gratis parkeergelegenheid. Wij bieden effectieve neurofeedback trainingen voor volwassenen en kinderen. Maak kennis met onze ervaren en geschoolde trainers door het aanvragen van een gratis informatiegesprek/proefsessie.

Neurofeedback training Haarlem, balans in de hersenen

De stap naar onze praktijk voor neurofeedback training nabij Haarlem is voor velen een eindpunt in hun zoektocht. Wellicht heeft u zelf al geruime tijd last van moeheid, angst of is er sprake van een burn-out.

 

Heeft uw zoon of dochter moeite om te functioneren op school? Misschien is er sprake van een diagnose zoals dyslexie, PDD-NOS of bent u op zoek naar een alternatief voor de ADHD medicijnen.
 

aaron-burden-133359-unsplash.jpg
DSC_6511.jpg

Bij verscheidene klachten kan het evenwicht binnen de hersenen verstoord zijn waardoor deze niet optimaal functioneren. Door middel van de neurofeedback trainingsmethode wordt de hersenactiviteit weer in balans gebracht en zullen de klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

 

Brain-Fit, de praktijk voor neurofeedback nabij  Haarlem is een betrouwbare specialist.

Behoor jij tot deze groep? 

Wanneer je brein uit evenwicht is, uit zich dat in klachten als:

Neurofeedback training bij stress, slecht slapen, burn-out, angst, hoofdpijn, oververmoeid, geheugenproblemen, psychosomatische klachten, dwangmatig gedrag, overprikkeld zijn, add, adhd, down voelen, depressief gevoel, minderwaardig voelen, slecht zelfbeeld, overmand door emoties, verslavend gedrag
InnerGame.png

De praktijk voor neurofeedback bij kinderen

Ook voor neurofeedback bij kinderen uit Haarlem en omgeving is Brain-Fit de specialist.
De behandelingen vinden plaats in een rustige, vertrouwde omgeving.

 

Neurofeedback kinderen kosten

Voor een training neurofeedback bij kinderen of volwassenen kunt u een (gedeeltelijke) vergoeding verwachten vanuit uw zorgverzekering, indien u aanvullend verzekerd bent.


Wilt u meer informatie over neurofeedback nabij Haarlem of wenst u een gratis proefsessie?
U bent van harte welkom bij trainingscentrum Brain-Fit. U kunt ons bellen op tel. 0252 533115.

 

DSC_6497.jpg

Vanuit een comfortabele stoel kan er geluisterd worden naar muziek of een leuke film gekeken worden. Sensoren op het hoofd meten de hersengolven en via een geavanceerde computer worden de metingen doorgegeven. Blijkt er sprake te zijn van een instabiele activiteit, krijgen de hersenen feedback. De film of muziek stopt bijvoorbeeld even zodat de hersenen zichzelf even herstellen. Dit gebeurt in een fractie van een seconde.
 

DSC_6451.jpg

Wil je weten wat Brain-Fit voor jou kan betekenen?

Ben jij geïnteresseerd in Neurofeedback training en woon je in Haarlem of omgeving? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek/proefsessie. 

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
bottom of page