top of page
Neurofeedbackheader.png

Ervaren neurofeedback specialist

Op zoek naar een ervaren neurofeedback specialist voor neurofeedback training ofwel neurotherapie? De specialisten van Brain-Fit helpen je graag verder. Klachten zoals stress en slaapproblemen of emotionele klachten kunnen je dagelijks functioneren verstoren. Misschien kunnen ze je het gevoel geven dat je uit balans bent, doordat je hersenen uit balans zijn.

Wanneer deze klachten je bekend voorkomen, is onze neurofeedback training van een van onze specialisten misschien de oplossing die ervoor zorgt dat je weer in balans raakt. Onze gecertificeerde therapeuten beschikken over de benodigde kennis om de behandeling op de juiste wijze uit te voeren.

Uw neurofeedback specialist van Brain-Fit

  • Betrokken

  • Beschikken over de benodigde kennis

  • Gecertificeerde therapeuten

  • Sinds 2007 ervaring met neurofeedback/neurotherapie

  • Levenservaring en ervaringsdeskundigen

  • Ruime persoonlijke aandacht voor onze cliënten

 

Wilt je meer weten over de mogelijkheden van neurofeedback therapie of wilt je meteen de hulp inschakelen van eens specialist? Neem gerust contact met ons op voor een intake & verkorte sessie.

sign life balance _ burnout (1).jpeg
DSC_6508_ burnout.jpeg

Neurofeedback therapie

Wat is neurofeedback? Dit is een wetenschappelijk onderbouwde en veilige methode die ervoor zorgt dat het centrale zenuwstelstel optimaal functioneert. Neurofeedback training wordt ook wel neurotherapie genoemd. Wanneer er sprake is van instabiliteit van het brein, kunnen er klachten ontstaan. Neurofeedback training van een specialist zorgt ervoor dat het natuurlijk zelflerend en herstellend vermogen van het brein op een onbewust niveau tot stand komt.

Behoor jij tot deze groep? 

Wanneer je brein uit evenwicht is, uit zich dat in klachten als:

Neurofeedback training bij stress, slecht slapen, burn-out, angst, hoofdpijn, oververmoeid, geheugenproblemen, psychosomatische klachten, dwangmatig gedrag, overprikkeld zijn, add, adhd, down voelen, depressief gevoel, minderwaardig voelen, slecht zelfbeeld, overmand door emoties, verslavend gedrag

Tijdens neurofeedback training wordt een plotselinge optredende instabiliteit in de hersenen opgespoord en volgt er door een korte onderbreking in geluid. Daardoor worden de hersenen geïnformeerd, doordat je hersenen wakker worden geschud. Zo worden de hersenen dankzij neurotherapie ‘bewust’ gemaakt van de inspanning waar ze mee bezig waren.

 

De methode van de neurofeedback specialist stelt de hersenen in staat om te kiezen voor een andere weg. Dit speelt zich telkens opnieuw af, tot op het punt dat het brein zich helemaal zelf kan corrigeren. Op die manier kunnen klachten verminderd of zelfs verholpen worden.

Corrigeren van het brein

InnerGame.png

Kosten van neurofeedback 

Een neurofeedback behandeling met een duur van 60 minuten kost 105 euro, dit is inclusief leefstijladvies en een PNEI-test.

 

DSC_6537 burnout (1).jpeg

Meer weten over neurofeedback training?

Wil je meer weten over wat we als neurofeedback specialist kunnen betekenen voor jou? Neem dan contact met ons op voor een intake & verkorte sessie.

Tijdens deze sessie vertellen je we uitgebreid meer over deze behandeling die het leerproces op een onbewust niveau tot stand brengt. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaande button.

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
bottom of page