top of page
OnsTeam.png

Met veel betrokkenheid, kennis en aandacht voor jou helpen wij je op weg naar een optimaler leven. Onze aanpak is persoonlijk, oplossingsgericht en met humor op z’n tijd. Wij stellen ons graag even aan je voor.

Anita Warmerdam (Brain-Fit)
Anita.png

Sinds 2007 is Brain-Fit mijn leven. Ik kan mijzelf hier niet los van zien. Net zomin als van mijn fijne gezin. Ik heb in de afgelopen jaren vele mensen mogen trainen en begeleiden en vooral gezien dat ieder mens over talenten beschikt. Elk talent heeft een basis nodig van veiligheid en vertrouwen om tot uiting te komen. Om daar met Brain-Fit aan bij te dragen voelt als mijn talent.

Yaela.png

Door mijn fijngevoeligheid weet ik maar al te goed hoe deze hectische wereld vol met prikkels en een grote hoeveelheid aan belangrijke keuzes die wij te maken hebben, kunnen zorgen voor onrust, overprikkeling en een gevoel van overspoeld te raken. Een fit brein zorgt voor balans en een gevoel van welbevinden en maakt dat wij dit leven en alles wat daarbij hoort beter kunnen managen en nog mooier, er ook daadwerkelijk van kunnen genieten! Met veel liefde, passie en helderheid begeleid ik anderen tijdens dit waardevolle proces.

Yaëla Voet (Brain-Fit)
Michel Warmerdam (Brain-Fit)
Michel.png

In 2004 kwam ik voor het eerst in aanraking met de krachtige werking van neurofeedback. De breintraining had een zeer positief effect op mijn mentale- en emotionele klachten als gevolg van een burn-out/depressie. Het betekende voor mij een life changing moment. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan met als missie: het helpen van (jong)volwassenen en kinderen om vanuit rust en focus beter te kunnen functioneren. Sinds 2007 werk ik met veel plezier met onze methodieken én het delen van mijn persoonlijke ervaringen om jullie meer rust, focus en vitaliteit te laten ervaren.

bottom of page